Om Spendrup

Mit navn er Bettina Spendrup Graulund

Jeg blev uddannet frisør i 2005, med den 4-årige uddannelse. Jeg har siden da arbejdet i Århus, og har nu siden maj 2010 arbejdet som selvstændig.


Et frisørbesøg er en privatsag, derfor har jeg kun en kunde i stolen af gangen.


Salonen er beliggende i kælderen af vores muremestervilla på Trøjborg, her sidder du ikke udstillet bag store vinduer, men kan nyde din behandling i afslappet og rolige omgivelser. Jeg deltager gerne i en samtale med dig, men respektere også hvis du ønsker at nyde en stille behandling. 


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen


- Bettina Spendrup Graulund


Frisør Bettina Spendrup
Blond balayage

Filosofi


To gange om året deltager jeg på SHAPE hos Tina Mackinder, et eksklusivt klippe kursus hvor konceptet bygger på Vidal Sassoons klippetekniker, manden der ændret verden med sin saks. 

- Det styrker min faglighed, så jeg kan tilbyde alle mine kunder en klædelig frisure, skabt til dem.


Ligeledes dygtiggører jeg mig, i de nyeste farvetekniker fra hele verden. Online undervisning har åbnet uanede mænger at muligheder, når det at rejse er blevet en udfordring. 

- Så jeg kan hjælpe dig, med at vælge den farve samt teknik, der giver dig, det resultat du drømmer om, og samtidig bevare dit hårs sundhed. 


Sundt hår er nøgleordet i mit arbejde! Med et skarpt øje, mine hænder og intuition, vejleder jeg dig professionelt.Hårologi


Et sundt hår, er et smukt hår! Konceptet i Hårologi er det det holistiske og individuelle syn på mennesker.

Produkterne er produceret i Stockholm, og råvarene der er brugt er valgt ud fra, at give maximal positiv effekt på hår og hårbund.

Produkterne kan tilpasses individuelt, med udvalgte ekstrakter og serumerne. Som giver den effekt DU har brug for. En eksklusiv tjeneste, der er en professionel Hårologs alene. Hårologi er miljøvenlige produkter, fri for hormonforstyrrende og miljøforstyrrende stoffer, og ECO-certificeret.

 - Derfor er jeg Hårolog! 


Frisørsaks